Pallas Communication

Pallas Communication

Google AdWords Kampány Menedzsment

2019. április 30. - lucakovacs

Egy modern vállalkozás egyik alapja az AdWords marketing. A Google hirdető rendszere nagyon jól optimalizálható, így költséghatékonyan képes új ügyfeleket/ vásárlókat szerezni. De csak akkor, ha valaki jól tudja használni. Egy apró tévedés is képes több tízezret forintot kihúzni a zsebedből.

Google AdWords kampány stratégia nélkül?

 

A Google AdWords kampány stratégia nélkül már nem nyereséges, mert a hatékony hirdetés megvalósítása a részletekben rejlik. Sok laikus saját maga próbálgatja a szárnyait, de 90%-uk vagy lezuhan, mert megolvasztja a nap a szárnyaikat, másoknak még a felszállás sem sikerül. A hirdetők nagy hányada, akik házon belül tartják a Google reklámot soha nem fogják elérni azt, amit egy AdWords szakértő segítségével az oldalukon megvalósíthatnának.

 

 

Kérj tőlünk segítséget!

https://pallascommunication.hu/google-adwords-kampany-menedzsment/

A bejegyzés trackback címe:

https://pallascommunication.blog.hu/api/trackback/id/tr314795710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása